draai
2-daagse

maximaal 4 deelnemers, 200 euro per persoon

Heb je zin om eens helemaal in de klei te duiken, dan is een 2-daagse iets voor jou. We gaan samen aan de slag met klei. Het is de ideale manier om een snelle start te nemen met het centreren als je nog nooit gedraaid hebt. Heb je al een beetje ervaring, dan ga je grote sprongen vooruit maken.

Inschrijven: katrien@klat-keramiek.be

maandag - dinsdag van 10u tot 16u

20 en 21 februari 2023: VOLZET

10 en 11 april: VOLZET

donderdag - vrijdag van 10u tot 16u

23 en 24 februari 2023: VOLZET

13 en 14 april: VOLZET

Inbegrepen

  • Witte steengoed klei
  • Ruwbak, de eerste stook waar de klei verandert in keramiek
  • Het glazuurmoment dat op een later tijdstip aan bod komt. De kosten van de glazuurbak worden nadien apart verrekend aan 10 euro per kg.
  • Al het draai-en afdraaimateriaal is voorzien
  • Koffie, thee, water, koekjes

De 2-daagse gaat enkel door bij een minimum inschrijving van 4 personen.

Annulatie

Mocht je toch verhinderd zijn kan je de 2-daagse annuleren tot op twee weken voor de start. Ik betaal het inschrijvingsgeld terug verminderd met 15 euro administratie kosten. 

Indien je minder dan twee weken voor de 2-daagse annuleert wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald tenzij je zelf een plaatsvervanger kan vinden of er mensen op de wachtlijst jouw plekje kunnen innemen. Indien dat het geval is betaal ik het inschrijvingsgeld terug verminderd met 15 euro administratie kosten. 

Indien de 2-daagse niet toegelaten is omwille van coronamaatregelen wordt deze verplaatst. Indien de nieuwe datum niet past voor jou, wordt de 2-daagse integraal terugbetaald!