5-lessenreeks
pottendraaien

maximaal 4 deelnemers, 270 euro per persoon

Ik geef les aan beginnende keramisten. We werken 5 lessen met klei. Ik leg de eerste stappen van het pottendraaien uit, centreren, optrekken, vormgeven. We maken, tassen, kommen, borden, … .

De cursussen voor het voorjaar van 2023

Januari: VOLZET
 
Maart: VOLZET
 
Mei: VOLZET
 
JuniVOLZET
 

Praktische afspraken

We gebruiken witte steengoed klei. De klei en de ruwbak van je werkstukken is inbegrepen in de prijs. Je kan je werkstukken glazuren tijdens de cursus. Hier betaal je na het afbakken 10 euro/kg voor. Neem zeker twee slechte handdoeken en een schort mee. Doe kleding aan die vuil mag worden en korte nagels is praktisch. Op het einde van de les ruimen we samen op en maken we de schijven terug proper.

Annulatie

Mocht je toch verhinderd zijn kan je de cursus annuleren tot op één maand voor de cursus. Ik betaal het cursusgeld terug verminderd met 15 euro administratie kosten. Annuleer je minder dan één maand voor de cursus, dan wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Indien de cursus niet toegelaten is omwille van corona maatregelen wordt deze verplaatst. Indien de nieuwe data niet passen voor jou wordt de cursus integraal terugbetaald!

Inschrijven: katrien@klat-keramiek.be